domingo, 16 de agosto de 2009

Article d'en Judit Benages a El 3 de vuit


La Casa de Pagès Cal Tres Pams comença la seva desena temporada amb més il·lusió i ganes que mai

VILOBÍ
Judit Benages
La Casa de Pagès Cal Tres Pams enceta nova temporada i està d’aniversari. Fa deu anys que aquest restaurant està especialitzat en forn de llenya i, per tant, és molta l’experiència acumulada i el treball ben fet.

En Joan, propietari i cuiner, afi rma que quan va obrir fa deu anys mai s’hauria pensat que duraria tant de temps “i més estant allà dalt al costat dels pèlags de Vilobí”. Però afortunadament s’equivocava i la seva cuina té un èxit rotund. Per això se sent orgullós, sobretot de les seves especialitats que són el porquet, el lechal, l’ànec, el pernil al forn i els peus de porc a la brasa.

Val a dir que és un dels pocs establiments on cuinen amb foc de llenya i això els hi dóna un prestigi que va més enllà de les nostres comarques. A la Casa de Pagès Cal Tres Pams és fàcil trobar-hi personalitats de la política, de la banca, etc. A més a més, moltíssimes empreses de tot Catalunya decideixen celebrar-hi els seus dinars.

El local està decorat ben bé com un museu, amb elements antics com poden ser quadres, eines o rellotges que li donen un aire especial. I per si això fos poc, el propi restaurant té un museu en el seu interior. A més a més, per aquesta nova temporada han arreglat els jardins i hi han posat diversos paons reials. Una autèntica meravella d’entorn.

La Casa de Pagès Cal Tres Pams té menús ja fets i es pot menjar la millor qualitat a partir de 25 euros a la brasa i fi ns a 40 euros en forn de llenya. La millor qualitat a un preu assequible. Recordem que el restaurant està obert els migdies del cap de setmana i en privat i cal reservar taula trucant al 93 897 80 89.

La Casa de Pagès Cal Tres Pams comença la seva desena temporada amb més il·lusió i ganes que mai .

No hay comentarios:

Publicar un comentario